Inclusive health filosofie

 

Ieder product van Murad heeft de kracht om de huid te transformeren. Niet alleen vanwege de exclusieve zorg die we aan elke formule besteden of de kwaliteit van onze ingrediënten. Maar omdat de producten deel uitmaken van een ‘inclusive health’ aanpak. Een aanpak van binnen bij de cellen en vanbuiten op de huid. Deze aanpak helpt je om er jonger, gezonder en gelukkiger uit te zien door de bescherming en bevordering van de gezondheid van je hele lichaam.

 

LOOK BETTER

 

Zorg voor je huid; het grootste en meest verbonden systeem van je lichaam. Door doelgerichte uitwendige verzorging. Stimuleer celdeling. De cellen vernieuwen elke 28-35 dagen.

 

 • Tweemaal per dag ons 3 stappen systeem
 • Wekelijks effectieve boosters voor je huid om conditie te verbeteren d.m.v. scrubs, maskers.
 • En voor maximale resultaten: geef de huid een extra boost door een professionele peeling te nemen bij Salon Jeanette

LIVE BETTER

 

Zorg voor elke cel in je lichaam. Door gerichte voeding.

 • Voeding; geniet van een dieet dat kleurrijk, plantaardig voedsel als basis heeft om je lichaam de bouwstenen voor jonge gezonde cellen te geven.
 • Neem dagelijks voedingssupplementen om ervoor te zorgen dat je alle essentiële elementen binnenkrijgt om er goed uit te zien en te voelen. Eet je water’ zorg voor voldoende vocht gedurende de dag. Drink voldoende water maar eet ook water d.m.v. rauwe groente en fruit deze bevatten gestructureerd water, dat nodig is voor gezonde jonge cellen. Beweging; actief zijn verandert de chemie van de cellen waardoor de gezondheid en de functie van vrijwel elk systeem in het lichaam verbetert.

FEEL BETTER

 

Zorgen voor jezelf is zorgen voor je cellen. Door strategieën te vinden om stress te verminderen, door je passie te vinden en door contact met andere mensen.

 

 • Vind een gezonde manier waar je helemaal achter staat om de ‘cultural stress’, de constante en doordringende stress van de moderne tijd, te managen. Het is de meest gevaarlijke vorm van stress, omdat het in je lichaam blijft in een constante status die leidt tot een vermeerdering van vrije radicalen die schadelijk zijn voor de cellen.
 • Als je bewust bent van je eigenwaarde wanneer je jezelf toestemming geeft om je passie te ontdekken.  Zodra je tijd maakt om jezelf te verzorgen met een gezichtsbehandeling of salon behandeling dan verminder je het stressniveau.
 • Wees lief voor jezelf en hou van jezelf. Vergeet nooit dat jij de belangrijkste persoon bent in jouw leven. Je bent het waard om tijd voor jezelf vrij te maken en een van de beste manieren om tijd aan jezelf te besteden is door goed voor je huid en geest te zorgen. Denk eens aan een gezichtsbehandeling bij Salon Jeanette. Een behandeling met hoogwaardige producten gecombineerd met de genezende kracht van aanraking. Een weldaad voor lichaam en geest.
 • Een gelukkige uitgedaagde geest zorgt voor een complete gezondheid , van binnen en buiten.

 

 

Murad concept bevat een 3-stappen huidverzorgingssysteem. Welk huidtype of huidprobleem je hebt, de weg naar een gezonde huid is net zo simpel als tot 3 tellen!

 

 • Stap1: reinigen, tonifiëren. Reinig je gezicht 2x per dag om vuil, make-up, dode huidcellen en opgehoopt talg te verwijderen. Gebruik een toner om de Ph waarde van de huid te herstellen. Gebruik 2x per week een exfoliant (scrub) als dieptereiniging.
 • Stap 2: behandelen/herstellen. Deze stap is de belangrijkste in het huidverzorgings ritueel. In deze stap gebruik je een serum om de huid te verbeteren en te herstellen. En twee keer per week een masker voor extra verzorging/verbeterering.
 • Stap 3: hydrateren/beschermen. Breng in deze stap een moisturizer aan om het vochtniveau en de voedingsstoffen in de huid aan te vullen. Gebruik elke dag een bescherming tegen de zon ongeacht de activitiet en weersomstandigheden van die dag.